Samtida, online, live och interaktiv träning för dina lag (LDN-i)

2
Samtida, online, live och interaktiv träning för dina lag (LDN-i)

Världen har förändrats och det har också sättet vi alla gör affärer på. Många organisationer arbetar nu med bredare geografiskt spridda team, eller har övergått till mer flexibla arbetsarrangemang där deras arbetsstyrkor arbetar på distans eller under en hybridmodell av fjärr + kontor. Att sammanföra människor på en central plats för utbildning eller möten kan nu medföra vissa merkostnader. Det är här LDN kan hjälpa till. Vår övertygelse har alltid varit att platsen inte ska vara ett hinder för att få en engagerande, utmärkt högkvalitativ utbildning.

Traditionellt involverar onlineutbildning video- eller dokumentbaserad undervisning, är ofta i sin egen takt och ger deltagaren ingen möjlighet att ställa frågor eller engagera sig genom engagemang och, ännu viktigare, flexar inte till individers olika inlärningsstilar.

Vår live och interaktiva, facilitator-ledd utbildning (LDN-i) samlar dina team med hjälp av den senaste videokonferensmjukvaran (Teams/Zoom).

Alla program levereras i realtid av våra mycket skickliga och engagerande handledare och använder hela utbudet av vuxenutbildningsverktyg, inklusive små gruppdiskussioner (breakoutrum), onlineomröstningar, rollspel, frågesporter och individuella och gruppaktiviteter. Våra program nås av elever via sin egen bärbara dator, dator eller iPad och fullt stöd tillhandahålls för att säkerställa att installationen och närvaron är enkel, även för dem som inte ofta använder datorer.

LDN-i leveransläge gör det möjligt för kunder och deras team att dra nytta av bekvämligheten, kostnadseffektiviteten och flexibiliteten med uppfostran och utbildning var de än befinner sig.

Vi kan designa och utveckla program för ditt team eller anpassa något av våra beprövade säkerhets- eller ledarskapsprogram.

Kontakta oss om du vill veta mer här >>


Vår LDN-i-lösning är samma fantastiska inlärningsupplevelse som vår träning ansikte mot ansikte, bara levererad på ett annat sätt.

liknande inlägg

Leave a Reply