Övervinna striderna som unga ledare möter i vår stressiga värld – Friska ledare

0
Övervinna striderna som unga ledare möter i vår stressiga värld – Friska ledare

Nästan varje ledare under 40 känner det – den ständiga stressen, ångesten och osäkerheten vi alla plågas av. Dr. Tim Elmore är en världskänd expert på de problem som dagens studenter och unga vuxna står inför. Vi dyker in i varför så många unga vuxna känner konstant oro och osäkerhet och hur man hanterar det, och erbjuder strategier för unga vuxna själva och varje ledare som leder dem.

  1. Ledare kan hjälpa nästa generation att bekämpa ångest med empati och förståelse.

Ångest är ett så stort problem i dagens kultur. En nyligen genomförd studie fann att en genomsnittlig tonåring i Nordamerika upplever samma nivå av ångest som en psykiatrisk patient gjorde på 1950-talet.

Nästa generation blomstrar inte och det är vår plikt som ledare att hjälpa dem att navigera genom de stötestenar som ofta förlamar dem. Att hitta empati och förstå Varför bakom ångesten är nyckeln till att tjäna och lösa denna epidemi.

  1. Föräldrar bör låta barn falla för att utveckla livsfärdigheter.

Ofta gör föräldrar ett bättre jobb med att skydda barn snarare än att förbereda dem, men att överskydda barn har konsekvenser senare i livet när de saknar nödvändiga livskunskaper.

Låt barn prova monkey bars, flå deras knän och armbågar. Barn måste falla ner, göra misstag och till och med misslyckas. Vi kan inte alltid förhindra att dåliga saker händer dem. Istället är vi kallade att gå igenom smärtan med dem och hjälpa dem att lära av erfarenheterna. Gud gör samma sak för oss.

  1. En sund balans mellan autonomi och ansvar är nödvändig för att förbereda sig för vuxenlivet.

Autonomi och ansvar går hand i hand för en ung person och båda är nödvändiga under alla utvecklingsstadier. En obalans mellan de två kan få en ung person att kämpa mycket senare i livet. Autonomi utan ansvar skapar rätt. Ansvar utan självständighet skapar en misslyckande-att-lansering-mentalitet.

Att hålla dessa faktorer i åtanke kommer att göra det möjligt för äldre ledare att känna empati med sina yngre motsvarigheter samtidigt som de låter dem misslyckas snarare än att hoppa in för att rädda dem från just de erfarenheter som kommer att förbereda dem för deras framtid.

Är du intresserad av att skriva för HealthyLeaders.com? Gå vidare till vår Skriv åt oss-sida för att skicka in en artikel!

liknande inlägg

Leave a Reply