Gud, givaren av styrka – Friska ledare

1
Gud, givaren av styrka – Friska ledare

Jag ville verkligen att sommaruppehållet skulle vara för evigt. Eller till och med bara för några månader till. Jag har en stor uppgift framför mig som gör att jag vill sträcka ut sommaruppehållet ännu lite mer. Jag är rädd att jag inte skulle orka eller att jag kommer att utföra denna viktiga uppgift utan glädje och spänning.

Dessa bibelverser påminde mig om att Gud kommer att ge den styrka jag behöver. I Habakkuk 3:19 står det: ”Den Suveräne Herren är min styrka; Han gör mina fötter som ett rådjurs fötter, Han gör det möjligt för mig att trampa på höjderna.” Jesaja 40:31 säger också: “Men de som hoppas på Herren kommer att förnya sin kraft. De kommer att sväva på vingar som örnar; de kommer att springa och inte tröttna, de ska gå och inte bli matta.” Så nu kan jag säga som i Filipperbrevet 4:13: “Allt detta kan jag göra genom honom som ger mig kraft.”

Men gudgiven styrka är inte enbart till för att fullgöra en uppgift eller ens bara för att hjälpa oss att vara snälla mot varandra. I Markus 12:30, är ​​vi befallda att “Älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd och av all din kraft.”

Denna vecka:

Må Gud ge oss styrkan att vara glada i allt vi gör. Må Gud ge oss styrka att älska Gud som Gud befallde oss.

Är du intresserad av att skriva för HealthyLeaders.com? Gå vidare till vår Skriv åt oss-sida för att skicka in en artikel!

liknande inlägg

Leave a Reply