Bli hennes fan – Friska ledare

3
Bli hennes fan – Friska ledare

Skryta offentligt om din fru. Gör en stor sak om henne. Bär en knapp med hennes bild på. Offentligt erkännande berättar för alla vad du tycker – särskilt din fru. Alla behöver en fläkt; bli din frus största supporter. Och gör det inte tyst.

Det är inte bara bra för din fru och för ditt äktenskap, det är bra för dig personligen. Du hör vad du säger högt på ett sätt som är annorlunda än att bara tänka det. Verkligen. Att prata om din fru på ett positivt sätt inför andra kommer att fördjupa en god vana att behandla henne väl när du är privat.

Dessutom, för att inte vara för ytlig, det finns en annan anledning att tala mycket om henne offentligt – bilden jag projicerar av min fru till andra blir en dubbelsidig skylt med ett porträtt av henne på framsidan och jag på ryggen. Har du någonsin känt en kille som bara finner sin frus brister lämpliga för diskussion? Medan han klagar eller gör narr av henne kan du inte låta bli att tro att den här killen måste vara en kunglig förlorare! Han kanske försöker få ett skratt eller ännu värre, sympati för sin svåra situation, men egentligen ser han bara svag och illojal ut. Att tala negativt om din fru till andra ropar att du är en dålig ledare i ditt äktenskap.

Tänk nu på det motsatta scenariot. Föreställ dig att det är en ny kille på jobbet som inte har gjort annat än att sjunga sin frus lov under de sex månader han har varit där. Varje gång han får chansen säger han hur bra hon är, eller hur smart eller hur begåvad. När du äntligen får träffa henne blir det som att träffa en kändis! Verkligen, om du övertygar folk om att din fru är Wonder Woman, kan de verkligen låta bli att tro att du är Stålmannen?

Ordspråksboken 31 Maken erkänner sin hustrus prestationer och sänder sin beundran till världen. Ingen undrar vad han tycker – han delar fritt sin åsikt.

Är du intresserad av att skriva för HealthyLeaders.com? Gå vidare till vår Skriv åt oss-sida för att skicka in en artikel!

liknande inlägg

Leave a Reply