6 sätt att attackera virus som förstör ledare – Friska ledare

0
6 sätt att attackera virus som förstör ledare – Friska ledare

Jag berättade nyligen hur Steve Graves utmanade mitt ledarteam med sex virus som vanligtvis tar ner ledare. Steve fortsatte att ge oss gedigen insikt om hur man bekämpar och attackerar virus som kan korrumpera en ledares hjärta. Även om rådet han gav är enkelt, komplicerar vi ofta överkomplicerat att besegra synden och skydda våra hjärtan. Det är mycket bättre att ha en enkel plan att genomföra än att överanalysera och misslyckas med att agera.

  1. Att slåss girighetsläpp taget.

Om girigheten börjar ta större tag i våra hjärtan gör vi klokt i att släppa taget om vissa resurser. Släpp lite pengar. Ge. Ge strider girighet.

  1. Att slåss lustaSpring snabbt.

Att gå långsamt är inte ett klokt förhållningssätt till lust. Spring snabbt. Ledare som faller i sexuella frestelser misslyckas med att lyda det enkla budet som ges till oss i Skriften: Fly från sexuell omoral.

  1. Att slåss hämndstå still.

Hämnd tillhör inte oss; det är Herrens. För att bekämpa hämndbegäret måste vi påminna oss själva om att det är han som har ansvaret, inte vi. Vi måste disciplinera oss själva att stå stilla.

  1. Att slåss oberoendeluta sig in.

Gemenskapen är ofta obekväm eftersom den är helgande, och helgelse är aldrig bekväm. Självständighet är mycket bekvämare. För att bekämpa det måste vi luta oss in i gemenskapen.

  1. Att slåss stolthetfrämja andra.

Ett praktiskt sätt att bekämpa stolthet är att ta dig själv ur rampljuset och främja andra. Att hjälpa andra att lyckas påminner dig om att du inte är nödvändig.

  1. Att slåss lättjata steg.

Gå upp. Stig upp ur soffan. Ta steg mot mål. Flytta.

John Owen predikade, “Du måste döda synd eller synd kommer att döda dig”, och vi måste ta både intensitet och avsikt att döda dessa virus. Vi bör inte försöka hantera dem; vi borde försöka döda dem.

Är du intresserad av att skriva för HealthyLeaders.com? Gå vidare till vår Skriv åt oss-sida för att skicka in en artikel!

liknande inlägg

Leave a Reply